Web Design - Web-palvelut

Web Design

Toteutamme asiakkaillemme yksilöllisiä, posiitivisella tavalla erottuvia ja graafisesti laadukkaita web-palveluita ja kotisivuja.

Tyypillisesti www-sivut toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa siten, että asiakkaalla on mahdollisuus osallistua ja esittää toiveita projektin ajan. Tämä voi tapahtua internet-yhteyden yli suojatusti.

Ensimmäisessä vaiheessa kartoitetaan asiakkaan tarpeita ja toiveita, joiden kautta muodostetaan kuva toteutettavasta kokonaisuudesta. Tämän jälkeen tehdään asiakkaalle tarjous.

Konseptointivaiheessa tuotetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan erilaisia versioita graafisesta ulkoasusta, kunnes miellyttävä ja tarpeet täyttävä kokonaisuus muodostuu. Konseptointivaiheeseen voi sisältyä kilpailijakartoitus.

Toteutusvaiheessa tuotetaan sivuston toiminnallisuudet ja rakennetaan toimiva kokonaisuus. Asiakkaan käyttöön tarjotaan hallintamoduli, jonka avulla asiakas voi myös ylläpitää sivuston sisältöä itse harkituin rajoituksin.

Toimitus tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoamme pyydettäessä asiakkaillemme myös kotisivutilan meidän tai yhteistyökumppanimme palvelimella.